Καλέστε μας σήμερα: 23510 24467
English
You can use WPML or Polylang and their language switchers in this area.
0 0.00

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

View Cart Checkout

Γενικά

Πως ξεκινήσαμε, όλα τα μικρά και τα μεγάλα βήματα που κάναμε για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα Το όραμά μας και η φιλοδοξία μας να αλλάξουμε τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι είμαστε τόσο καλοί, όσο το καλό που κάνουμε στον κόσμο.

Ό,τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και η ιστορία μας, όσο αξιοσημείωτα και σημαντικά κι αν είναι, έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται για το Convert Group: είναι αυτό που προσφέρουμε στον κόσμο.

Έτσι, όταν μας ρωτούν, “Τι το διαφορετικό έχει το Convert Group;” τότε τους δίνουμε πολλά συγκεκριμένα παραδείγματα όπου έχουμε βοηθήσει τους πελάτες των εταιρειών-μελών του Convert Group, τους ανθρώπους και τμήματα της κοινωνίας να επιτύχουν τους στόχους τους, να λύσουν σύνθετα προβλήματα και να εξελιχθούν. Εν τέλει, όλα αυτά που κάνουμε βασίζονται στις απόψεις, τις πεποιθήσεις και στην αίσθηση του αυτοσκοπού μας.

Η Αποστολή μας

Να σας προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής όταν πραγματικά το χρειάζεστε. Στην ομάδα μας έχουμε εξειδικευμένους ειδικούς που διασφαλίζουν ότι θα επιτύχετε τη σωστή απόδοση της επένδυσής σας στην τεχνολογία και που βοηθούν την επιχείρησή σας να μετατρέψει την τεχνολογία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας βρίσκεται στο συνδυασμό της ισχυρής μας παρουσίας και της παγκόσμιας εμβέλειάς μας, συνδέοντας όλο τον κόσμο.

Μόλις προσδιορίσετε τους στόχους σας, οι έμπειροι μέντορές μας θα σασς δείξουν όλα τα εργαλεία και τις μεθόδους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Προϋπόθεση για να το επιτύχετε αυτό είναι να συμμετάσχετε στα workshops και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε. Η συμμετοχή από μέλητης εταιρείας σας έχει ίσως το σημαντικότερο ρόλο σε όλη τη διαδικασία.

Καινοτομία

Η παραδοσιακή προσέγγιση στη διαχείριση εφαρμογών, με χρήση ακολουθιακών διαδικασιών, silo-based planning και εστίαση στην τεχνολογία, πρέπει να αντικατασταθεί με μια πιο ολιστική προσέγγιση, που θα ενσωματώνει πολλαπλά επίπεδα λειτουργιών.

Για εμάς, το καλό δεν είναι αρκετά καλό. Στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε όλα όσα κάνουμε — να βοηθήσουμε τους πελάτες να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε την επιτυχία σας. Αυτό μας το κίνητρο τροφοδοτεί τη δέσμευση και την ανθρωπιστική φύση των κινήσεών μας.

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά του Convert Group. Δεν είναι το πόσο μεγάλη εταιρεία είμαστε, ούτε το που βρισκόμαστε, ούτε οι υπηρεσίες μας. Το κόνητρο μας είναι το να φέρουμε πραγματική θετική αλλαγή σε αυτόν εδ’ω τον κόσμο.

Με τον καιρό το Convert Group επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, και η δέσμευσή μας σε άτομα όπως εσάς, δεν άλλαξε ούτε στιγμή. Θα έχετε υποστήριξη από ένα παγκόσμιο δίκτυο 250.000 ατόμων από 158 χώρες με έναν και μόνο στόχο: την απόλυτη επιτυχία της επιχείρησής σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας

Ας βρούμε μαζί την ιδανική επένδυση για εσάς

Επικοινωνία